ثبت شرکت تولیدی: تولید در لغت نامه به معنای پدید و نوآوری می باشد. اگر بخواهیم در این رابطه بیشتر توضیح دهیم تولید به فرآیندی گفته می شود که از ترکیب مواد اولیه به منظور ایجاد چیزی برای مصرف و رفع نیازهای مردمی پدید می آید.
مشتریان با استفاده از مصرف کالاهای تولیدی می توانند میزان رضایتمندی خود را اعلام کنند رضایت زمانی افزایش می یابد که کیفیت و قیمت کالاها بهبود یابد. بهبود کیفیت و قیمت کالاها راهی مناسب برای رقابت تولیدکنندگان می باشد. به دلیل رشد درآمد حاصل از رشد تولید و تولید بازار، رفاه اقتصادی افزایش می یابد. تولید بازار نقش بسزایی در ایجاد رفاه، یعنی نقش تولید کالاها و خدمات و نقش ایجاد درآمد را دارد.
به دلیل این دو نقش بازار تولید، موتور اصلی رفاه اقتصادی به حساب می آید.
با توجه به مواردی که بیان کردیم افراد بسیاری کسب و کار خود را در این زمینه انتخاب می کنند. تنها تفاوت شرکت تولیدی با سایر شرکت ها فقط در نوع فعالیت آن ها می باشد. حال شاید برای افرادی که می خواهند به ثبت شرکت تولیدی بپردازند سوال باشد که چه مدارکی لازم است و چه مراحلی را باید بگذرانند بنابراین در ادامه مقاله به توضیح هر یک خواهیم پرداخت.
برای ثبت شرکت تولیدی خود باید ابتدا مجوز مربوطه را دریافته نموده و پس از پروسه هایی که در ادامه به آن اشاره می کنیم باید نسبت به پروانه بهره برداری ثبت شرکت تولیدی خود اقدام نمایند حال توضیخ مختصری در این رابطه می دهیم:
افرادی که فعالیت خود را در یک کارگاه و یا یک واحد تولیدی با استفاده از نیروی انسانی و دستگاه های تولیدی شروع می کنند مستم به اخذ پروانه بهره داری می باشند که برای اخذ این پروانه داشتن تجربه و تحصیلات مربوطه ضروری است مدت اعتبار این این نوع پروانه دو سال بوده و برای تمدید آن باید تقاضانامه ای را تکمیل نموده و آن را به سازمان مربوطه تحویل دهند کارشناسان با بازدید از محل مربوطه و تایید آن مجدد پروانه را تمدید می کنند.
ثبت شرکت تولیدی در قالب های گوناگون قانون تجارت مانند سهامی خاص، مختلط سهامی، مختلط غیرسهامی، نسبی، تعاونی، تضامنی و با مسئولیت محدود امکان پذیر است. در ایران افراد شرکت های خود را در قالب های سهامی خاص و با مسئولیت محدود انجام می دهند که برای انتخاب صحیح شرکت خود به توضیح هر یک می پردازیم.
شرکت های سهامی خاص نوعی شرکت بازرگانی است که سرمایه آن از طریق سهامداران تامین می شود سرمایه هر یک به سهام تقسیم شده و وظایف شرکا به مبلغ سهام بستگی دارد قبل و یا بعد از نام شرکت باید سهامی خاص را به کار ببرید.
-حداقل از سه عضو تشکیل شود.
-دارای دو بازرس باشد که با یکدیگر نسبت فامیلی نداشته و به سن قانونی نیز رسیده باشد.
-سرمایه مورد نظر یک میلیون ریال است.
-ابتدا ۳۵ درصد از سرمایه اولیه باید واریز شود.
-اعضا هیئت مدیره باید حداقل دارای یک سهم باشند.
-کپی مدارک شناسایی برای تمامی افرادی که در شرکت فعالیت می کنند.
-کپی اقرارنامه با امضا سهامداران
-گواهی عدم سوء پیشینه
-زمانی که عنوان شرکت نیازمند به اخذ مجوز باشد، متقاضی باید مجوز دریافت کند.
-زمانی که امور، توسط وکیل انجام می شود باید وکالتنامه ای را بنام وکیل تنظیم نمایید.
پس از ۲۵ یا ۳۰ روز کاری آگهی تاسیس شرکت تولیدی شما صادر می شود.
ثبت شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که برای امور تجاری تشکیل می شود در این نوع ثبت شرکت سرمایه به سهام تقسیم نمی شود. شریکان فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت عهده دار قروض می باشند. این نوع ثبت شرکت بیشتر بین اعضا یک خانواده، دوست و آشنا تشکیل می شود. در نام شرکت باید واژه، با مسئولیت محدود قید شود.
–شرکت تولیدی مسئولیت محدود از دو یا چند نفر تشکیل می شود.
-سرمایه اولیه یک میلیون ریال می باشد.
-کلیه سرمایه باید به حساب بانکی واریز شود.
-کلیه شریکان باید دارای سهام باشند.
-داشتن آدرس و کد پستی محل کار
-کپی مدارک شناسایی برای تمامی افرادی که در شرکت فعالیت می کنند.
-گواهی عدم سوء پیشینه
-کپی اقرارنامه با امضا سهامداران
-زمانی که عنوان شرکت نیازمند به اخذ مجوز باشد، بنابراین باید متقاضی به اخذ مجوز اقدام نماید.
-کپی تقاضانامه ثبت شرکت با مسئولیت محدود
-کپی شرکتنامه ثبت شرکت با مسئولیت محدود
-کپی اساسنامه ثبت شرکت با مسئولیت محدود
-کپی صورتجلسه مجمع عمومی
برای ثبت نام شرکت تولیدی خود باید حتما تولیدی بودن شرکت قید شود.
جهت ثبت شرکت تولیدی و اخذ مجوز تاسیس کارگاه تولیدی با موسسه کاج تماس حاصل فرمایید:
درباره این سایت